Ontmoet het team

Ons communicatie center

De medewerkers van het communicatie center staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. We vinden het heel belangrijk dat je direct inhoudelijk gehoord en geholpen kunt worden. Daarom werken er bij ons alleen maar deskundige medewerkers aan de telefoon. Ze stellen zich graag voor.

Augèle van Heiningen U-center

Medewerker communicatie center

Augèle van Heiningen

Mijn naam is Augèle van Heiningen. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij U-center. Ik ben de eerste 30 jaar van mijn carrière werkzaam geweest in een tandartspraktijk en ziekenhuis. De gezondheidszorg ligt mij na aan het hart. Bij U-center kan ik met mijn achtergrond als coach, cliënten helpen de eerste belangrijke stap te nemen om zich aan te melden. Ik sta cliënten dan graag te woord en ik bied ze de eerste reikende hand van aanmelding tot opname.

Quote

Het mooie van mijn werk bij het communicatie center is dat ik cliënten de eerste handreiking kan geven.

Augèle van Heiningen - Medewerker communicatie center

Psycholoog

Jordy Visser

Mijn naam is Jordy Visser. Na mijn masteropleiding Klinische Neuropsychologie heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven in de communicatie en nieuwe media. Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij het communicatie center van U-center. Het is fijn om te merken dat mijn achtergrond in de hulpverlening goed te combineren valt met mijn ervaring in de communicatie. Mocht u zich aanmelden dan begeleid ik u het gehele proces van aanmelding, screening, tot het plannen van de opname. Belangrijk hierbij vind ik de persoonlijke aandacht en het meedenken met cliënten die vaak in een lastige fase in hun leven zitten.

Jordy Visser U-center
Florien Petersen U-center

Medewerker communicatie center

 

Florien Petersen - de Raadt

Mijn naam is Florien Petersen. Sinds 2015 werk ik voor U-center als medewerker van het communicatie center. Ik voer dagelijks telefonisch intakegesprekken. Het gevoel dat je iemand kunt helpen bij het vinden van de juiste hulpverlening, geeft me veel voldoening. Ik heb twee studies afgerond, Opleidingskunde en Fotografie. Tijdens deze eerste opleiding heb ik me voornamelijk gefocust op hoe volwassenen leren binnen organisaties en hoe ik mensen kan begeleiden in hun leerproces. Dat begeleiden spreekt me ook in deze functie erg aan. Ik hoop nog lang met veel plezier binnen U-center te mogen werken.

Medewerker communicatie center

Gerda Vellekoop

Mijn naam is Gerda Vellekoop en ik werk sinds 2019 bij U-center. Nadat ik jaren werkzaam ben geweest in een commerciële omgeving, heeft een verscheidenheid aan ervaringen in mijn eigen leven er toe geleid dat ik begin 2019 mij ben gaan oriënteren naar een baan in de GGZ. Het gegeven dat bij U-center zonder enig oordeel de mens centraal staat en we samen met collega’s en cliënten toewerken naar een nieuwe way of life en mogelijk herstel, maakt dat mijn privé en werk meer dan ooit in balans is.

Gerda Vellekoop U-center
Miriam de Vries U-center

Medewerker communicatie center

Miriam de Vries

Mijn naam is Miriam de Vries. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij U-center. De eerste tien jaar van mijn loopbaan heb ik in de uitzendbranche gewerkt, onder andere als manager en trainer/coach. Daarna heb ik bewust de overstap gemaakt naar de ggz, omdat ik meer vanuit mijn hart wil werken. Hier heb ik vooral als coördinator gewerkt waarbij ik cliënten opleidde tot ervaringsdeskundigen en hen begeleidde om zich in te zetten voor andere cliënten. Het geeft me voldoening om met ons team mensen een luisterend oor te bieden, hen te informeren en om mensen te begeleiden tijdens hun aanmeldproces. Het werk bij het communicatie center zie ik als een mooi vervolg, waar mijn werkervaring goed bij van pas komt.

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden