Voorlichtingsavond

19:30 - 21:00

U-center organiseert interactieve voorlichtingsavonden

U-center organiseert interactieve voorlichtingsavonden voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriƫnteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center, of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen.

De keuze voor een kliniek is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten binnen het behandelcentrum in Epen, en in de nabehandeling op de vestiging in Driebergen, geeft U-center maandelijks voorlichtingsbijeenkomsten verspreid over het land. U vindt deze bijeenkomsten in Amsterdam, Den Haag (ook voor internationale aanmeldingen), Driebergen en Epen.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Je ontvangt dan een bevestiging en meer informatie. Inschrijven is nodig zodat we op de hoogte zijn van het aantal mensen dat we mogen verwelkomen. Natuurlijk ontvangen we je ook graag met een kopje thee, koffie of glas water. Deze bijeenkomsten zijn, na aanmelding, gratis toegankelijk.

Voorlichting

Open voor iedereen