Kamers

Je eigen kamer

Je verblijf is een bijzondere periode. De weg naar een nieuwe toekomst. Wij willen dat je met een goed gevoel aan U-center terugdenkt en doen daarvoor ons uiterste best. 

Tijdens de opstartfase verblijf je kort (gemiddeld een week) in een andere kamer dan tijdens de rest van je verblijf. Deze kamers liggen dicht bij de receptie, verpleging en sociotherapeuten, zodat we je altijd snel kunnen helpen. Indien nodig, starten we ook op deze afdeling met de detox. Deze kamers zijn over het algemeen sober en prikkelarm ingericht. Na de opstartfase stroom je door naar het verblijfsgedeelte waar je de overige weken zult doorbrengen.

De kamers in het behandelcentrum zijn zorgvuldig en comfortabel ingericht. Rust en privacy is geborgd in de kamers. Er is een klein zitgedeelte waar je gesprekken met de behandelaars kunt voeren. De kamers verschillen van elkaar in inrichting en grootte. Er is continue aandacht voor vernieuwing, maar het kan voorkomen dat je in een verouderde kamer verblijft. Een aantal kamers heeft de beschikking over airconditioning. Je hebt altijd je eigen badkamer en toilet. Het gebruik van smartphone, tablet of laptop is alleen op je eigen kamer toegestaan.

Het restaurant

Gezond en vers eten

Gezond, vers en biologisch maar vooral erg lekker. Tijdens je verblijf krijg je elke dag een andere verse hoofdmaaltijd aangeboden, met een voorgerecht of een dessert. In ons restaurant bereidt de chef-kok dagelijks met verse ingrediënten een gevarieerd menu.

U-center koopt in bij lokale hoogwaardige leveranciers. Vrijwel alles wordt dagvers aangeleverd en op dezelfde dag geconsumeerd. In de keuken wordt voornamelijk gewerkt met regionale, biologische en seizoensgebonden producten.
Dieetwensen; Ben je vegan, vegetarisch of heb je bepaalde allergieën of intoleranties? Daar houden we rekening mee. Geef dieetwensen bij je aanmelding direct door, zodat we op de tijd de juiste inkopen kunnen doen om de gerechten te kunnen aanpassen naar jouw behoeftes.

Zwembad

Een ontspannen duik

U-center beschikt over een fijn binnenzwembad. Ook vanuit het zwembad heb je uitzicht op het rustgevende Zuid-Limburgse heuvellandschap.
Er zijn aparte zwemtijden voor mannen en vrouwen, buiten de therapie-uren om. Uiteraard zijn er ook aparte kleedruimtes voor dames en heren.
Al het water binnen U-center wordt vooraf gefilterd door een "SHEN -ION" Aqua Vitaliser. Het zwembadwater heeft daardoor minder chloor nodig, hetgeen beter is voor de huid.