Werken bij U-center

Bewegingstherapeut (36 uur per week)

Wil jij bij ons aan de slag om door middel van lichamelijke ervaringen cliënten inzichten te geven in bewustwording van gedrag, gevoelens en gedachten?

Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

"Bewegingstherapeut"

Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

Wat houdt de functie in?

Als bewegingstherapeut bij U-center behandel je cliënten met complexe psychische stoornissen in combinatie met lichamelijke stoornissen. Je participeert in het multidisciplinaire behandelteam en het wekelijks multidisciplinair overleg.

Wie zoeken we?

Je hebt een passie voor het menselijk lichaam en je hebt affiniteit met de GGZ. Je hebt goede sociale vaardigheden, kunt prima functioneren in een team, weet je goed uit te drukken in zowel Nederlands als Engels en je weet hoe je mensen kunt motiveren en stimuleren.

Verder heb je:
Een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie of psychomotorische therapie en bewegingsagogie
> Een BIG registratie (fysiotherapeut)

Daarnaast werk je graag vanuit een holistisch model, heb je een flexibele grondhouding en herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.Wat bieden wij?

Je komt te werken in ons U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.

  • Een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling via PFZW
  • Een functie voor 36 uur per week
  • Een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap 
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema
  • Een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden

Meer weten en solliciteren?

Jouw schriftelijke sollicitatie zien we graag tegemoet. Je kunt deze richten aan hr-medewerker, Claudia Nijssen via hrm@u-center.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Bert Rademaker, manager zorg & bedrijfsvoering via tel: 043 455 91 09. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Sluitingsdatum vacature : 4 november a.s.

Mail naar HRM