Werken bij U-center

Verpleegkundige/sociotherapeut (36 uur per week)

Zoek je als verpleegkundige/sociotherapeut diepgang in je werk en vind je het een uitdaging om cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen bij te staan met jouw professionele zorg?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

"Verpleegkundige/sociotherapeut"

Dan zijn wij op zoek naar jou. Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundige/sociotherapeut maak je onderdeel uit van een sociotherapeutisch team én een multidisciplinair behandelteam. Je biedt een luisterend oor voor de cliënten en naast verpleegkundige handelingen begeleid je cliënten zowel individueel als in groepen. Binnen het multidisciplinaire team heb je een belangrijke bijdrage om vanuit een holistische visie vorm en inhoud te geven aan behandeling en begeleiding.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die beschikt over vakmanschap op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, om hierdoor bij te dragen aan een inhoudelijk kwalitatief goed behandelbeleid. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Daarnaast heb je:

Een afgeronde HBO opleiding met affiniteit in de GGZ of een HBO opleiding verpleegkunde (BIG geregistreerd)
Kennis, inzicht en ervaring in groepsdynamica in een psychotherapeutische omgeving
Stressbestendigheid en ben je in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed te kunnen hanteren
Een flexibele instelling; je werkt in onregelmatige diensten (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten)
Een effectieve, mondelinge en schriftelijke communicatiestijl met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal
Goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen. Kunnen motiveren en stimuleren van cliënten tijdens de behandeling, contacten met cliënten ondersteunend en beschermend laten zijn en gericht op tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.Wat bieden wij?

Je komt te werken in ons U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.

  • Een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao (FWG 50 € 2.154 - € 3.571 afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW
  • Een functie voor 36 uur per week
  • Een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema
  • Een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden

Meer weten en solliciteren?

Jouw schriftelijke sollicitatie zien we graag tegemoet. Je kunt deze richten aan hr-medewerker, Claudia Nijssen via hrm@u-center.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Astrid van Meeuwen, manager zorg & bedrijfsvoering via tel: 043 455 91 09. Een uitgebreide functiebeschrijving is op te vragen via de afdeling HRM. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Sluitingsdatum vacature : 10 oktober a.s.

Mail naar HRM