Bel 0031-343556400

Kom vrijblijvend met een professional van ons communicatie centrum in contact. Je kunt ons bellen, mailen, een terugbelverzoek indienen of je rechtstreeks online aanmelden. We streven ernaar om binnen een werkdag persoonlijk contact met je te hebben en je vragen te beantwoorden. Kijk voor algemene vragen over vergoedingen, accommodatie en andere zaken bij onze praktische informatie.

Geschatte wachttijd

3 - 6 weken

Laatst geupdate op 05-12-2021
  • Bel me terug
  • Mail me terug
  • Online aanmelden nieuw
Bel me terug
Mail me terug
Online aanmelden

Direct online aanmelden

Je kunt je ook eenvoudig digitaal inschrijven via deze website. We hebben daarvoor een aantal persoonsgegevens van je nodig. Zorg ervoor dat je voorafgaand aan je aanmelding goed op de hoogte bent van de procedure, de wachttijd en de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij verwerken je aanmelding doorgaans binnen 1 dag en nemen dan meteen contact op voor het vervolg. Een aanmelding is vrijblijvend. 

Online aanmelden
U-center gaat zeer voorzichtig om met jouw gegevens. Je kunt op ieder moment vragen om verwijdering. * Lees hier de privacyverklaring

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden