Wachttijden bij U-center

 

   Wachttijd tot eerste contact Wachttijd tussen eerste contact en start behandeling
     
Klinische opname 1 week 1-2 weken
     
Actualisatie getoonde wachttijden 10-08-2018

 

 

De wachttijd kan afhankelijk zijn van informatie, c.q. verwijsbrief, van de huisarts en/of andere verwijzer. Relevante eerdere  behandelinformatie wordt door ons vaak opgevraagd. U kunt ons hierbij helpen door uw huisarts en/of andere verwijzer te vragen deze informatie direct mee te zenden bij aanmelding.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

De wachttijden tot het eerste contact verschillen niet per zorgverzekeraar. Het kan zijn dat uw verzekeraar pas toestemming geeft voor behandeling na beoordeling van aanvraag hiervoor. Behandeling kan dan pas starten na machtiging door verzekeraar. Wanneer een machtigingsprocedure niet vereist is kan veelal binnen twee weken aangevangen worden met behandeling.

 

Waarom U-center?

  • Patiënttevredenheid 8.2
  • Wetenschappelijk bewezen effectief
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Integrale behandeling van meerdere diagnoses tegelijkertijd
Bel
Voor telefonisch contact kunt u bellen met:

0800-222 444 6

Op werkdagen:  09-20.00
Op feestdagen: 10-18.00
 
Mail
Agenda

Weten of het klikt?

Ontmoet onze medewerkers en krijg zekerheid. Bezoek een van de voorlichtingsavonden of een open dag. Kies zelf het moment.

Inschrijven Open Dagen voor professionals

Voorlichtingsbijeenkomsten voor cliënten
sluiten