Werken bij U-center

ANIOS | Arts | Huisarts | Verslavingsarts

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

"ANIOS

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

Wat houdt de functie in?

Bij de complexe psychische behandeling van onze cliënten zijn meerdere zorgprofessionals betrokken. Als ANIOS/Arts/Huisarts/Verslavingsarts verricht je dagelijks opnames met somatisch, psychiatrisch en verslavingsgeneeskundig onderzoek. Indien nodig heb je overleg met verwijzers of geef je telefonische terugkoppeling aan verwijzers. Periodiek verricht je bereikbaar/beschikbaarheidsdiensten.

Locatie: Kliniek te Epen

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met de juiste opleidingsachtergrond en meerjarige ervaring op het gebied van zorgverlening. Je hebt een groot probleemoplossend- en organisatievermogen (getting things done!) en je bent analytisch sterk. Je kunt goed samenwerken, je hebt goede sociale vaardigheden, hebt een prettige persoonlijkheid, bent energiek en je herkent je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.

Je hebt een opleiding tot Basisarts, BIG registratie en je bent bij voorkeur lid van beroepsvereniging (vanuit kwaliteitsregister) en/of in bezit van AGB code. Je hebt relevante ervaring, waarvan wenselijk enkele jaren in de verslavingszorg.
> Kennis op het niveau van ANIOS/Arts/Huisarts is vereist, aangevuld met ervaring, kennis van somatische ziektebeelden in relatie tot psychiatrische problematiek en kennis op het gebied van psychopathologie. Houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij door bijscholing en het lezen van vakliteratuur.
Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal om vakliteratuur bij te houden, te communiceren met Engelstalige contacten en computerprogramma’s te gebruiken. 
In bezit van rijbewijs B en eigen auto.
Woonachtig op maximaal drie kwartier reistijd van Epen (i.v.m. beschikbaarheidsdiensten).

Wat bieden wij?

  • Bij ons kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s!
  • Een inspirerende, open bedrijfscultuur
  • Een werkelijk uniek gelegen locatie te midden van een prachtig wandelgebied
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag
  • Restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en vers fruit 
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitstekend pensioen via PFZW
  • Daarnaast bieden wij een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer weten en solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Astrid van Meeuwen of Bert Rademaker, Business Unit managers via tel: 043-4559109. Een uitgebreide functiebeschrijving sturen we graag op verzoek toe. Liever 'live' kennismaken en ons unieke behandelcentrum bekijken? Dat kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met de afdeling HRM (hrm@u-center.nl). Jouw reactie/sollicitatie zien we graag tegemoet! Je kunt deze richten aan de HR-manager, Jos Lemeer, via hrm@u-center.nl. Vermeld bij je solliciatie a.u.b. minimaal één referent waarmee wij contact kunnen opnemen.

Mail naar HRM