Werken bij U-center

GZ-psycholoog

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

"GZ-psycholoog"

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

Wat houdt de functie in?

Je voert individuele- en groepsbehandelingen en partner/relatiegesprekken. Afhankelijk van ervaring wordt (Cognitieve) Gedrags-, Interpersoonlijke-, Clientgerichte- en Systeemtherapie toegepast. Ook behoort tot de functie, het uitwisselen van cliënt gerelateerde informatie en vaststellen / bijsturen van de behandeling in de rol van Regiebehandelaar.

Locatie: Kliniek te Epen

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die beschikt over voldoende vakmanschap op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, om zodoende bij te dragen aan de ontwikkeling van een inhoudelijk kwalitatief goed behandelbeleid, alsmede op effectiviteit en efficiency en het juist behandelklimaat. Daarnaast herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.

> Je hebt een Postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog
> Je bent in het bezit van een BIG registratie en bij voorkeur lid van beroepsvereniging (als kwalitatief register) en in bezit van AGB code.
> Je hebt relevante ervaring met behandeling van veelvoorkomende psychische ziektebeelden en afhankelijkheidsproblematieken, bij voorkeur in een residentiële setting met multidisciplinaire benadering. 
> Je beschikt over goede sociale vaardigheden, sterk empathisch vermogen en je bent een teamplayer. Je kunt cliënten motiveren en stimuleren tijdens de behandeling, contacten ondersteunend en beschermend laten zijn en je bent gericht op het tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering. Soms moet weerstand worden overwonnen.
> T.b.v. overleg en rapportages, goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en een sterke inhoudelijke bijdrage in multidisciplinaire cliëntenbesprekingen en beleidsoverleggen.

Wat bieden wij?

  • Bij ons kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s!
  • Een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur
  • Een werkelijk uniek gelegen locatie te midden van een prachtig wandelgebied
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag
  • Restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en vers fruit 
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitstekend pensioen via PFZW
  • Daarnaast bieden wij een goed salaris o.b.v. de GGZ CAO (FG 65, € 3.266 - € 5.126 afhankelijk van opgedane ervaring).

Meer weten en solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Bert Rademaker, Business Unit manager via tel: 043-4559109. Een uitgebreide functiebeschrijving sturen we graag op verzoek toe. Liever 'live' kennismaken en ons unieke behandelcentrum bekijken? Dat kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met de afdeling HRM (hrm@u-center.nl). Jouw reactie/sollicitatie zien we graag tegemoet! Je kunt deze richten aan de HR-manager, Jos Lemeer, via hrm@u-center.nl. Vermeld bij je solliciatie a.u.b. minimaal één referent waarmee wij contact kunnen opnemen.

Mail naar HRM