Werken bij U-center

Verpleegkundige

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

"Verpleegkundige

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s.

Wat houdt de functie in?

Als Verpleegkundige ondersteun je het kernteam en de regiebehandelaar in vormgeving en bijstelling van het gehele behandeltraject van de cliënt. Je hebt een actieve rol bij de weekopening en sluiting. 

Je draagt bij aan de missie van U-center, door de klachten en symptomen van de cliënten tot hanteerbare proporties terug te brengen en hen perspectief in hun leven te laten ontdekken, zodat ze het leven ten volle kunnen (be)leven vanuit zichzelf.

Locatie: Kliniek te Epen

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die beschikt over voldoende vakmanschap op het gebied van geestelijke gezondheidszorg, om hierdoor bij te dragen aan een inhoudelijk kwalitatief goed behandelbeleid. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig.

> Kandidaten beschikken over een afgeronde MBO/HBO opleiding verpleegkunde met affiniteit in de GGZ en bij voorkeur een BIG registratie.
> Kennis, inzicht en ervaring in groepsdynamica in een psychotherapeutische omgeving.
Stressbestendig en in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed kunnen hanteren.
Een effectieve, mondelinge en schriftelijke communicatie met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal.
Goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen.

Wat bieden wij?

  • Bij ons kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s!
  • Een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur
  • Een werkelijk uniek gelegen locatie te midden van een prachtig wandelgebied
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag
  • Restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en vers fruit
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitstekend pensioen via PFZW
  • Daarnaast bieden wij een goed salaris o.b.v. de GGZ cao (FG 45/50, € 1.843,00 - € 3.467,00 afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring).

Meer weten en solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Astrid van Meeuwen, Business Unit manager via tel: 043-4559109. Een uitgebreide functiebeschrijving sturen we graag op verzoek toe. Liever 'live' kennismaken en ons unieke behandelcentrum bekijken? Dat kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met de afdeling HRM (hrm@u-center.nl). Jouw reactie/sollicitatie zien we graag tegemoet! Je kunt deze richten aan de HR-manager, Jos Lemeer, via hrm@u-center.nl. Vermeld bij je solliciatie a.u.b. minimaal één referent waarmee wij contact kunnen opnemen.

Mail naar HRM