Wie behandelen we?

Een duurzame behandeling voor verslavingen en psychische problemen

Tijd voor een nieuw perspectief

Geraak je ondanks je inspanningen met verschillende therapieën en hulpverleners maar niet uit de vicieuze cirkel van je verslaving? Kamp je misschien ook met andere klachten zoals een depressie, angststoornis of trauma? Bij U-center werken we niet alleen aan jouw klachten en problemen, maar ook aan de achterliggende oorzaken.

Persoonlijke behandeling
Een depressie of een verslaving is bij iedereen anders. Bovendien komen problemen vaak niet alleen. Daarom stemmen we bij U-center onze behandelingen af op de mens, niet alleen de diagnose. We kijken naar wie jij bent, naar je unieke voorgeschiedenis en situatie en welke behandeling daar het beste bij past. Met aandacht voor gezin, relatie en werk.

 • ziekenfonds

  Terugbetaling mogelijk

  Bij drugs gerelateerde problematieken Lees meer
 • wachttijd

  Geschatte wachttijd: 8 - 12 weken

  Laatst geupdate op 24-07-2024 Lees meer
 • tevredenheid

  Clienten raden ons aan

  Gemiddeld scoren we een 8,2 op clienttevredenheid Lees meer

Aandoeningen

U-center is gespecialiseerd in de behandeling van complexe, meervoudige psychische aandoeningen. We leren je nieuwe vaardigheden en kennis om je gedrag en levensstijl permanent te veranderen, afgestemd op de psychische problemen waar je mee kampt.

Psychische Klachten

Psychische klachten vallen niet zomaar in hokjes te stoppen. Ze kunnen zich op verschillende manieren uiten, met uiteenlopende gevolgen. Bij U-center hebben we ervaring met verschillende klachten, waaronder:

Verslavingen

Algemeen kan je een onderscheid maken tussen middelen- en gedragsverslavingen. Ze zijn er in alle vormen en maten, wat een gerichte en persoonlijke aanpak vraagt. 

Informatie voor partners en familie

Familie is van levensbelang

Leven met een partner of familielid met psychische problemen of een verslaving is niet makkelijk. Als naaste zit je met veel vragen en zorgen, of raak je zelf overbelast. Daarom biedt U-center hulp en informatie voor partners en familieleden die willen weten hoe ze het beste kunnen omgaan met de problematiek van hun naaste. Zonder dat ze zichzelf daarbij vergeten.

Lees meer

Onze aanpak

Een nieuw perspectief op het leven

De kliniek

Een comfortabele plek voor herstel

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden