Webinars en informatiebijeenkomsten

Wil je meer weten over de aanpak en behandelingen van U-center?

GEPLANDE WEBINARS

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus organiseert U-center webinars in plaats van fysieke informatiebijeenkomsten. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente planning. 

 

Meld je aan

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je chatten met onze medewerkers. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. Kun je niet op dit tijdstip? Je kunt de online presentatie op elk moment terugkijken als je je hebt aangemeld voor het webinar via de aanmeldlink.

Aanmelden

Locaties en data

U-center organiseert informatiebijeenkomsten voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ook organiseren we online webinars waar je live je vragen kunt stellen via de chat. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. De bijeenkomsten vinden regelmatig plaats op verschillende locaties. Te weten op onze eigen vestigingen in Epen en Driebergen. Daarnaast huren we ruimtes in Amsterdam, Zwolle, Leeuwarden en Den Haag, zodat je zelf kunt kiezen welke locatie en datum voor jou het beste uitkomt. 

Juli

  • 31 juli vrijdag om 19.00 - Opgenomen U-center Webinar en live chat

Augustus

  • Woensdag 12 augustus 19.00 uur - U-center Webinar en live chat
  • Maandag 31 augustus 19.00 uur - U-center Webinar en live chat

September

  • Woensdag 23 september 19.00 uur - U-center Webinar en live chat

Oktober

  • Maandag 12 oktober 19.00 uur - U-center Webinar en live chat

Wat kun je verwachten?

Ruimte om vragen te stellen

De informatiebijeenkomsten zijn kleinschalig. Een medewerker van U-center verzorgt een presentatie waarbij er veel ruimte is voor vragen van de aanwezigen.

  • Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur
  • Familie, vrienden, partners, werkgevers en andere hulpverleners zijn ook van harte welkom
  • Gratis en vrijblijvend inschrijven
  • Antwoorden op vragen over behandelingen, faciliteiten, kosten, etc.
  • Privacy wordt gewaarborgd. Het is niet toegestaan om foto’s en video’s te maken

Locaties en data

De bijeenkomsten vinden regelmatig plaats op verschillende locaties. 

Bij het aanmelden rechtsboven kun je de gewenste datum en locatie kiezen. Inschrijven is nodig zodat we op de hoogte zijn van het aantal mensen dat we mogen verwelkomen. Natuurlijk ontvangen we je ook graag met een kopje thee, koffie of glas water. Deze bijeenkomsten zijn, na aanmelding, gratis toegankelijk.

*De voorlichting in Den Haag wordt in het Engels gegeven indien er mensen aanwezig zijn die geen Nederlands spreken.

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden