Webinars en informatiebijeenkomsten

Webinars en informatiebijeenkomsten

Wil je meer weten over de aanpak en behandelingen van U-center?

GEPLANDE WEBINARS

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus organiseert U-center webinars in plaats van fysieke informatiebijeenkomsten. Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente planning. 

 

Meld je aan

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je chatten met onze medewerkers. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. Kun je niet op dit tijdstip? Je kunt de online presentatie op elk moment terugkijken als je je hebt aangemeld voor het webinar via de aanmeldlink.

Aanmelden

Locaties en data

U-center organiseert webinars voor iedereen die meer wil weten over onze behandelingen en aanpak. Ook organiseren we online webinars waar je live je vragen kunt stellen via de chat. Ze zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen.

Bekijk het overzicht van onze webinars hier.

Wat kun je verwachten?

Ruimte om vragen te stellen

De webinars zijn elke twee á drie weken beschikbaar. Een medewerker van U-center verzorgt een presentatie waarbij er veel ruimte is voor vragen van de kijkers via een openbare chat en via een privé-chat.

  • Familie, vrienden, partners, werkgevers en andere hulpverleners zijn ook van harte welkom
  • Gratis en vrijblijvend inschrijven
  • Antwoorden op vragen over behandelingen, faciliteiten, kosten, etc.
  • Privacy wordt gewaarborgd. We nemen alleen contact met je op als je hier toestemming voor geeft.

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden