Over U-center

Empowering People

Mission Statement

Iedereen kan verder komen!

Dat is het motto van het therapeutisch behandelmodel van U-center. U-center behandelt mensen met klachten op vlak van verslaving, depressie, trauma, angst, somatoforme stoornissen, eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Bij U-center behandelen we deze klachten integraal en gelijktijdig, in een comfortabele omgeving. Zo willen we ervoor zorgen dat cliënten na een intensieve, therapeutische behandeling van 7 weken kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en meer grip op hun eigen leven.

U-center is opgericht in 2008

De organisatie

U-center is volgens een duidelijke structuur georganiseerd met een collegiaal bestuur en een raad van commissarissen. 
In onze ‘healing environment’ vind je deskundigheid, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toewijding. We werken resultaatgericht en onderhouden nauw contact met verwijzers, familie en andere betrokkenen zoals werkgevers. We streven naar een effectief en duurzaam herstel.

Lees meer

U-points

Samenwerkingen van hoog niveau

U-center werkt in België met gereputeerde deskundigen samen. Zij vormen als zogenoemde U-points een rechtstreekse, lokale link met ons behandelcentrum. Zo kan je in de nabije toekomst de eerste stappen van je herstelproces in je eigen vertrouwde omgeving zetten. 

Lees meer

Samenwerking

Behandeleffect & resultaten

Een goede behandeling is gegrond in de meest actuele kennis. U-center werkt nauw samen met organisaties om deze kennis te verkrijgen. Daarnaast meten we ook de effecten van onze behandeling middels gevalideerde vragenlijsten.

Lees meer

Werken bij U-center

Een enthousiast en divers team!

Wil jij samen met ons meewerken aan het realiseren van de U-turn, oftewel het punt waar mensen echt verandering in hun leven gaan ervaren? Neem dan gerust contact met ons op. Bij U-center kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met diversiteit aan cliënten en collega’s. We bieden je een inspirerende, open en informele bedrijfscultuur met persoonlijk perspectief en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden. Professionele opleiding en persoonlijke ontwikkeling, dat is wat wij jou graag extra bieden!

Bekijk onze vacatures

Testimonials

Bekijk hoe cliënten U-center ervaren hebben

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden