Tienjarig bestaan U-center

Blog

Ira Bongers - 10-10-2018

Tienjarig bestaan U-center

Dit jaar viert U-center feest. We bestaan namelijk 10 jaar!

Op 8 juni 2018 vierde U-center haar tienjarig bestaan. Ooit ontstaan als antwoord op een behoefte aan zorg voor verwanten met psychische problemen die nergens de gewenste zorg konden krijgen, is U-center momenteel een toonaangevend (inter-)nationaal behandelcentrum. Gespecialiseerd in klinische behandelingen voor mensen met meervoudige psychische problematieken heeft U-center de afgelopen jaren al zo’n 4.000 cliënten behandeld. U-center heeft al sinds haar ontstaan tien jaar geleden, kwaliteit hoog in het vaandel staan. Belangrijke onderdelen hiervan zijn het uitstekende behandelaanbod en onze hooggekwalificeerde behandelaren. U-center scoort dan ook doorlopend hoog op klanttevredenheid en een duurzaam behandeleffect.

Het jubileum werd gevierd met een mix van activiteiten waarbij genodigden, oud-cliënten, familie en relaties werden uitgedaagd om deel te nemen aan workshops die ook in het reguliere behandelprogramma worden aangeboden. Zo kon men deelnemen aan ‘zuurstof voor de ziel’ (een prikkelende sessie om jezelf in je kracht te zetten) of een workshop ACT (Acceptance Commitment Therapy) of EMDR-VR (een innovatie met virtual reality gericht op traumaverwerking). Ook konden de gasten creatief bezig zijn en werden ze verwend met lekkernijen uit eigen keuken.

Een ontroerend moment was de spontane actie, net na de feestelijke ceremonie, waarin oud-cliënten aan de andere gasten vertelden over hun ervaringen met U-center en vooral de positieve impact op hun leven daarna. Een van de hoogtepunten van het programma was het optreden van Marjolein van Kooten die, als ervaringsdeskundige én comédienne, zeer beeldend en vermakelijk vertelde over haar leven met een angststoornis.

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden