Opening tweede behandelcentrum U-center

Nieuws

Gwendela Keppers - 10-08-2020

Opening tweede behandelcentrum U-center

U-center heeft op 10 augustus een tweede behandelcentrum in gebruik genomen.

De kliniek bevindt zich aan de Julianastraat 22 in het Zuid-Limburgse Epen, vlakbij de grens met België. Voorheen stond hier hotel Ons Krijtland.

Internationaal behandelcentrum

Het voormalige hotel is in de afgelopen maanden omgebouwd tot behandelcentrum met ruimte voor onder andere cliëntkamers, spreekkamers, restaurant, lounge en fitnessruimte. Dit nieuwe behandelcentrum is voor internationale Engelssprekende cliënten.

In het huidige behandelcentrum aan Julianastraat 23A in Epen komt dus meer ruimte om Nederlandstalige cliënten, uit zowel Nederland als Vlaanderen, te behandelen. U-center draagt daarmee bij aan het verminderen van de wachtlijsten en wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg. U-center heeft namelijk als doel om meer mensen met psychische problemen en verslavingen kwalitatief goede zorg te bieden. Om dit te kunnen waarmaken is U-center op zoek gegaan naar een tweede geschikte locatie en heeft die gevonden in dit voormalige hotel.

Comfortabel & gastvrij

Het behandelcentrum is van alle gemakken voorzien, zodat cliënten zich volledig kunnen focussen op herstel. Het volgen van een intensief programma van zeven weken betekent dat er veel aandacht moet zijn voor kwaliteit en gastvrijheid. De omgeving speelt daarbij ook een onschatbare rol. Een mooie, rustige plek doet immers wonderen voor de mentale gesteldheid van een mens.

Tweede behandelcentrum

U-center International

Bekijk de inrichting van het behandelcentrum voor onze internationale cliënten.

U-center International behandelcentrum

U-center International entree

U-center International terras

U-center International kamer

U-center International kamer

U-center International kamer lounge

U-center International uitzicht epen

U-center International lounge

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden