Actuele coronamaatregelen

Nieuws

Gwendela Kleppers - 15-12-2020

Actuele coronamaatregelen

De gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers is erg belangrijk. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft U-center daarom een aantal maatregelen genomen. U-center volgt daarmee de adviezen van het RIVM (het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de richtlijnen van de geestelijke gezondheidszorg nauw op. Op wekelijkse basis besluit het management of maatregelen moeten worden aangepast.

Aanmelden bij U-center
De aanmeldprocedure bij ons communicatie center is altijd telefonisch. De eventueel daaropvolgende adviesgesprekken vinden plaats via videochat. Als je in aanmerking komt voor een behandeling bij U-center, stellen we samen een opnamedatum vast. Bij aankomst in het behandelcentrum zal er direct een medische check worden uitgevoerd door een arts van U-center.

Behandelingen in de kliniek
Tijdens je behandeling in onze kliniek krijg je het programma zoals vermeld op deze website. We bieden af en toe sessies digitaal aan en houden ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand. Ook hanteren we een aangepaste bezoekregeling. U-center neemt uiteraard de meest zorgvuldige hygiënemaatregelen in acht.

Voor alle cliënten, medewerkers en bezoekers geldt dat zij een mondkapje dragen in ons behandelcentrum. Het mondkapje hoeft niet gedragen te worden tijdens het eten en individuele- en groepssessies. 

Als er binnen de kliniek sprake is van (een vermoeden van) coronabesmetting bij een cliënt of medewerker handelt U-center direct volgens de richtlijnen van het RIVM. U-center heeft daartoe beschermingsmiddelen beschikbaar en er zijn protocollen opgesteld die bekend zijn bij alle betrokken medewerkers.

Vragen over actuele maatregelen die wij nemen?
Je kunt ons altijd bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur via ons telefoonnummer 0031-343556400.

 

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden