Nieuws

Gwendela Kleppers - 04-05-2020

U-center geopend

U-center is geopend voor aanmeldingen en behandelingen. Jouw gezondheid, de gezondheid van andere cliënten en de gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft U-center daarom een aantal maatregelen genomen. U-center volgt daarmee de richtlijnen van het Nederlandse RIVM nauw op.

Aanmelden
De aanmeldprocedure vanuit ons communicatie center en de eventueel daaropvolgende adviesgesprekken voor opname vinden gewoon plaats. Dit gebeurt indien mogelijk via videochat. Als je in aanmerking komt voor een behandeling bij U-center, stellen we (na een adviesgesprek met opname-indicatie) samen een opnamedatum vast.

Behandelingen
Tijdens je behandeling in onze kliniek krijg je het programma zoals vermeld op deze website. We werken met kleinere groepen, bieden af en toe sessies digitaal aan en houden ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand.

U-points
U-center werkt in België samen met gereputeerde deskundigen zoals psychologen en psychiaters. Zij vormen als U-point een rechtstreekse, lokale link met ons behandelcentrum. In België werken we op dit moment intensief samen met Reset (Deurne, bij Antwerpen), Krachtpunt (Zottegem, ten zuidoosten van Gent) en dr. Eric van Hoof (Kontich, nabij Antwerpen).

Bij U-points kan je onder andere terecht voor verkennende gesprekken, screenings en diagnoses als voorbereiding op de behandeling bij U-center. Na de behandeling in ons behandelcentrum in het Zuid-Limburgse Epen (nabij Maastricht) kan je voor het nazorgtraject weer terecht bij het U-point in jouw eigen buurt. Ons behandelteam zorgt voor een naadloze overgang. U-points voldoen aan de hoogwaardige klinisch-therapeutische kwaliteitseisen van U-center en sluiten aan bij onze behandelfilosofie. Zo kan je rekenen op een geïntegreerd behandelplan met voor- en nazorg op niveau, met effectieve en duurzame behandelresultaten als doel. Bel gerust met ons communicatie centrum voor meer informatie of klik hier om meer informatie op te vragen of je aan te melden.

Wil je graag meer informatie over ons behandelcentrum?

Meld je nu aan voor het webinar 31 augustus om 19.00 uur en chat live met ons.

Aanmelden