U-center webinar & live chat
25 nov.

U-center webinar & live chat

13:00

U-center Webinar & live chatsessie 25 november

Meld je aan voor het webinar 25 november om 13:00 uur.

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je live chatten met onze medewerkers. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan.

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar ontvang je meer informatie over ons behandelcentrum in Epen, onze aanpak en behandelingen. Daarnaast leggen we uit hoe je je kunt aanmelden voor een behandeltraject en welke stappen je doorloopt, voordat je in ons behandelcentrum komt. 

Gedurende het webinar kun je vragen stellen aan één van onze collega's in de chat. Dit kan door middel van de openbare chat of via de privé-chat. 

Meld je aan

Kun je niet live meekijken?

Dan kun je de replay van het webinar bekijken op een ander tijdstip. Je ontvangt de link naar de replay de dag na de uitzending in je postvak. Of bekijk het overzicht op onze website om te zien wanneer de volgende uitzending plaats vindt. 

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden