Behandeling in je eigen omgeving

U-points in België

Zet de eerste stappen van je herstelproces in je eigen vertrouwde omgeving.

Vragen over U-points

Hoe werkt een U-point?

U-center werkt in verschillende landen samen met gereputeerde deskundigen zoals psychologen en psychiaters. Zij vormen als U-point een rechtstreekse, lokale link met ons behandelcentrum. Zo kan je de eerste stappen van je herstelproces in je vertrouwde omgeving zetten. In België werken we op dit moment intensief samen met Krachtpunt en Anthe.

U-points voldoen aan de hoogwaardige klinisch-therapeutische kwaliteitseisen van U-center en sluiten aan bij onze behandelfilosofie. Zo kan je rekenen op een geïntegreerd behandelplan met voor- en nazorg op niveau, met effectieve en duurzame behandelresultaten als doel. Bel gerust met ons communicatie centrum voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Hoe werkt een U-point

Behandeling in je eigen omgeving

Bij de U-points kan je onder andere terecht voor verkennende gesprekken, screenings en diagnoses als voorbereiding op de behandeling bij U-center. Familie en vrienden zijn uiteraard ook welkom. Na de behandeling in ons behandelcentrum in het Zuid-Limburgse Epen (nabij Maastricht) kan je voor het nazorgtraject weer terecht bij het U-point in jouw eigen buurt. Ons behandelteam zorgt voor een naadloze overgang. 

Meer informatie over onze aanpak

Testimonials

Bekijk hoe cliënten U-center ervaren hebben

Aanpak

Samen werken we aan jouw échte probleem

Bij U-center behandelen we de mens, niet alleen de diagnose. Vaak komen psychische problemen of een verslaving niet alleen, maar is er sprake van een verband tussen meerdere klachten. Als  expert op het gebied van meervoudige problematiek begrijpen we jouw situatie en de oorzaken ervan. Wij bieden je nieuwe inzichten en leren je vaardigheden aan. Zodat je zelf aan je problemen kunt werken en je gedrag duurzaam kunt veranderen. Zo krijg je een effectieve behandeling die bij jou past, met aandacht voor gezin, relatie en werk.

Vragen?

We staan voor je klaar!

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden