Werken bij U-center

Psychiater

Wil jij samenwerken in bevlogen multidisciplinaire teams? Werk je graag met een klinische, doorgaans zeer gemotiveerde populatie? En wil jij je steentje bijdragen aan een organisatie in ontwikkeling? Dan zijn we een goede match.

Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma bestaande uit verschillende evidence based behandelingen, waarbij een integrale benadering centraal staat.

"Psychiater"

Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma bestaande uit verschillende evidence based behandelingen, waarbij een integrale benadering centraal staat.

Wat houdt de functie in?

Je behandelt (internationale) cliënten met meervoudige psychische aandoeningen en verslavingen. Cliënten volgen bij ons een intensief behandelprogramma, waarbij integrale holistische benadering centraal staat. 

Je houdt je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Je draagt bij aan de missie van U-center, door de klachten en symptomen van de cliënten tot hanteerbare proporties terug te brengen en hen perspectief in hun leven te laten ontdekken, zodat ze het leven ten volle kunnen (be)leven vanuit zichzelf.

Dit doe je niet alleen. Je werkt samen met onze multidisciplinaire teams en bent beschikbaar voor consultatie door onze behandelaren.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die werk- en behandelervaring heeft op het gebied van afhankelijkheids-, burn-out problematiek, stemmings- en angststoornissen. Je hebt affiniteit met psychotherapie en je kunt samenwerken binnen meerdere teams en protocollair werken. Ook herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig. Daarnaast ben je, of heb je:

BIG-geregistreerd psychiater
Stressbestendig en ben je in staat crisissituaties en andere onvoorziene situaties goed te kunnen hanteren
Flexibel; je werkt beschikbaarheidsdiensten en op onze beiden locaties zijn uren beschikbaar.
Effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie met een goede beheersing van de Nederlandse (ABN) en Engelse taal
Goede sociale vaardigheden en sterk empathisch vermogen. Kunnen motiveren en stimuleren van collega’s en cliënten tijdens de behandeling. Contacten met cliënten ondersteunend en beschermend laten zijn en gericht op tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.Wat bieden wij?

Je komt te werken in ons U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.

  • Een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao (FWG AMS)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW
  • Uren in overleg
  • Een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap en op het landgoed in Driebergen
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema
  • Een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden

Meer weten en solliciteren?

Jouw schriftelijke sollicitatie zien we graag tegemoet. Je kunt deze richten aan hr-medewerker, Claudia Nijssen via hrm@u-center.nl.

Mail naar HRM

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden