Werken bij U-center

Regiebehandelaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen GZ-psycholoog, psychotherapeut of gelijkwaardig (32 uur per week), die de rol van regiebehandelaar in één van onze teams op zich wil nemen.

Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

Draag jij samen met ons bij aan de ommekeer in het leven van cliënten met psychische problemen en verslavingen? Ga dan deze uitdaging aan.

Regiebehandelaar

Wat houdt de functie in?

Als regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de behandelingen van de cliënten die aan jouw team zijn toegewezen. Dat zijn doorgaans maximaal tien cliënten. Samen met het team stel je het behandelplan op en stuur je tijdig bij indien nodig. Daarnaast voer je zelfstandig behandellijnen uit op alle meest voorkomende stoornissen bij U-center.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die de rol van regiebehandelaar met verve vervult in één team waar cliënten gedurende zeven weken klinisch worden behandeld. Je neemt daarbij een coachende en adviserende rol aan richting teamgenoten en je kunt beleidsmatig en inhoudelijk meedenken. Ook kun je zelfstandig vorm en inhoud geven aan behandelingen. Daarnaast werk je graag vanuit een holistisch model, heb je een flexibele grondhouding en herken je je in de kernwaarden van U-center, te weten: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig en ben je of heb je:

Een postdoctorale opleiding (tot GZ-psycholoog, psychotherapeut of gelijkwaardig) en bij voorkeur heb je ook ervaring met EMDR
In het bezit van een BIG registratie en bij voorkeur lid van een beroepsvereniging (als kwalitatief register) en in bezit van AGB code
Relevante ervaring met behandeling van veelvoorkomende psychische ziektebeelden en afhankelijkheidsproblematieken, bij voorkeur in een residentiële setting met multidisciplinaire benaderingWat bieden wij?

Je komt te werken in ons U-center in Epen, een psychotherapeutisch behandelcentrum met een open en inspirerende bedrijfscultuur waar iedereen bereid is elkaar te helpen. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Jij krijgt daarom mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.

  • Een marktconform salaris o.b.v. de GGZ cao 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW
  • Een functie voor 32 uur per week
  • Een unieke werkplek in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap 
  • Persoonlijk perspectief en goede vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tweemaal per jaar een inspirerende medewerkersdag aan de hand van een relevant thema
  • Een restaurant waar je terecht kunt voor o.a. een heerlijke lunch en gratis vers fruit
  • Gratis gebruik van het zwembad en de recent vernieuwde fitnessruimte op bepaalde tijden

Meer weten en solliciteren?

Jouw schriftelijke sollicitatie zien we graag tegemoet. Je kunt deze richten aan hr-medewerker, Claudia Nijssen via hrm@u-center.nl. Liever 'live' kennismaken en ons unieke behandelcentrum bekijken? Dat kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met de afdeling HRM (hrm@u-center.nl).

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden