Geïntegreerde aanpak

Rechtstreekse lokale link met ons behandelcentrum

Samen met onze partners zorgen we voor een geïntegreerd behandelplan voor onze cliënten.

Vragen over U-points

We doen het samen

Samenwerking met lokale en regionale partners

U-center werkt in verschillende landen samen met gereputeerde deskundigen zoals psychologen en psychiaters. Zij vormen als zogenoemde U-point een rechtstreekse, lokale link met ons behandelcentrum. Zo kan uw patiënt de eerste stappen van zijn of haar herstelproces in de eigen vertrouwde omgeving zetten. 

Meer informatie over onze aanpak

Ook een U-point worden

Hoe werkt een U-point?

In de U-points kan de patiënt onder andere terecht voor verkennende gesprekken, screenings en diagnoses als voorbereiding op de behandeling bij U-center. Familie en vrienden zijn uiteraard ook welkom. Na de behandeling in ons behandelcentrum in het Zuid-Limburgse Epen (nabij Maastricht) kan de patiënt voor het nazorgtraject weer terecht bij het U-point in de eigen buurt. Ons behandelteam zorgt voor een naadloze overgang. U-points voldoen aan de hoogwaardige klinisch-therapeutische kwaliteitseisen van U-center en sluiten aan bij onze behandelfilosofie. Zo kan de patiënt rekenen op een geïntegreerd behandelplan met voor- en nazorg op niveau, met effectieve en duurzame behandelresultaten als doel. U-center besteedt veel aandacht aan trainingen voor de U-points zodat zij bekend geraken met ons behandelaanbod.

Testimonials

Bekijk hoe cliënten U-center ervaren hebben

Waar bevinden zich U-points

Bent u psychiater of psycholoog en wenst u meer informatie over U-points, neem dan contact op met onze Belgische collega Eric Vereecke. Eric beantwoordt eventuele vragen graag. Hij is bereikbaar via het communicatie centrum.

Eric Vereecke is sinds 2016 werkzaam bij U-center als client care manager Europe. Eric is bij U-center hoofdzakelijk actief als contactpersoon voor de Belgische patiënten en hun familieleden wat betreft zorgproblematiek en zorgaanpak, maar ook financiering en terugbetalingen. Hij staat namens U-center en haar (mogelijke) patiënten in contact met Belgische ziekenfondsen, federale en regionale overheden en verzekeraars. Daarbij heeft hij een breed Belgisch zorgnetwerk en directe contacten met veel doorverwijzers.

Neem contact op

Vragen?

We staan voor je klaar!

Neem contact op

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden